Tietotaajamankehä 16
04300
Tuusula
040 6463 555

Ammattilaisen käsissä kiinteistösi pysyy hyvässä kunnossa

Kattotyöt

Teemme kattohuollot, -pinnoitukset ja asennamme kattoturvatuotteet.

Kiinteistöhuolto

Kiinteistöhuolto on tärkeä osa taloyhtiön viihtyisyyttä ja kiinteistön arvoa.

Talonmiespalvelut

Vanha kunnon talonmies on apunasi erilaisissa kiinteistön huoltoa koskevissa askareissa.

Kattohuolto ja kiinteistöhuolto Etelä-Suomen alueella

Teemme myös pienimuotoiset remontit, kaivinkonetyöt sekä muut kunnostukset

Kiinteistöpalvelu Udd on kattohuolto- ja kiinteistöhuoltotöihin erikoistunut yritys. Pidämme hyvää huolta kiinteistöjen kunnosta tarjoamalla monipuoliset huoltopalvelut yksityisille, taloyhtiöille ja yrityksille. Ammattitaitomme ja kalustomme taipuvat myös kaivinkoneurakointeihin sekä pienimuotoisiin remonttitehtäviin kuten maalauksiin. Yrityksemme päätoimipaikka on Tuusula, mutta palvelemme koko Etelä-Suomen alueella. 

Meillä työt tehdään aina huolellisin käsin ja sillä tähtäimellä, että kohde saa parasta mahdollista huoltoa ja asiakas parasta mahdollista palvelua. Ota yhteyttä!

Meiltä voit tilata kattohuollot kuten:

Kattotarkastukset, kattopesut, kattopinnoitukset sekä muut kattohuoltotyöt, joiden ansiosta katto pysyy käyttökelpoisena vuosikymmenien ajan.

Lue lisää kattotöistä!

Kiinteistöhuolto yrityksille ja taloyhtiöille, talonmiespalvelu kotitalouksille

Yrityksen tai taloyhtiön edustaja – tee kanssamme kätevä sopimus kiinteistöhuollosta, niin piha-alueet pysyvät asianmukaisessa kunnossa ympäri vuoden. Hyvin toteutettu huolto on koko yhtiön etu!

Tutustu tarkemmin kiinteistöhuoltoon

Kotitalouksille tarjoamme puolestaan perinteisen talonmiehen, joka tekee asiakkaan toiveiden mukaan esimerkiksi ulkoalueiden hoitotyöt, viherhuoltotyöt ja siivoukset.

Kurkkaa myös talonmiespalvelut ja lukaise lisää

Olemme käytettävissäsi myös muiden palvelujen merkeissä:

Piha-alueiden pesut, sisä- ja ulkomaalaukset, hyllyjen kasaustyöt, kaivinkonetyöt sekä muut pikku projektit ovat osa toimenkuvaamme.

Lue lisää muista palveluista

Kattohuolto edessä, piha-alue kunnostuksen tarpeessa? Ota yhteyttä!

Jos kiinnostuit toiminnastamme, kysy toki lisää tai pyydä suoraan tarjous. Pääsemme kanssasi varmasti sopimukseen, joka tarjoaa parhaan ratkaisun pulmaasi. Meistä saat luotettavan kumppanin kattohuolto- ja kiinteistöhuoltotehtäviin.

Kiinnostuitko? Kysy lisää!